A CANNA AQUA előnyei

Azok a hidroponikát használó termesztők, akik a legeslegjobbat akarják, a CANNA AQUA-t választják. A CANNA AQUA termékvonal a CANNA Aqua Vega és CANNA Aqua Flores tápanyagokból és a CANNA Aqua agyagkavicsokból áll.

Advantages AQUA

A CANNA Aqua agyagkavicsok égetett agyagkavicsok, melyek ideális táptalajt kínálnak az erős gyökérzet kifejlődéséhez. Ideálisak az olyan termelők számára, akik a művelési folyamat egésze folyamán kézben akarják tartani a tápanyagok adagolását és a páratartalom szintjét.

A CANNA Aqua Vega és Aqua Flores tápanyagok minden más jelenlegi tápkészítményhez képest egyedülállóak. A CANNA AQUA tápanyagok előnyei:

Pontos tápanyag-szabályozás, ami magasabb terméshozamot jelent

A növények növekedési és virágzási fázisa során pontosan szabályozott tápanyagellátásnak köszönhetően a CANNA AQUA tápanyagok elképesztő terméshozamot biztosítanak. Az AQUA tápanyagok közvetlenül a növény gyökereit táplálják.

Felhasználóbarát; nincs szükség a pH beállítására

A készítmény úgy van összeállítva, hogy a növények saját maguk szabályozzák a pH-t. A tápanyag-tartálybeli pH-érték mindig az optimális pH-tartományon belül marad. Ez azt jelenti, hogy a helyes kezdeti pH-érték beállítása után nincs szükség további korrekcióra.

A növények nem azonos mennyiségben és ütemben szívják fel az egyes tápanyagokat. Ezért a tápanyagoldat összetétele és kémhatása idővel változik. A CANNA AQUA tápanyagok úgy lettek kifejlesztve, hogy biztosítsák: a növények mindig az optimális növekedéshez és virágzáshoz szükséges tápanyagelemek megfelelő kombinációját szívják fel. A kétféle tápanyagoldatnak – a termény vegetatív fázisához szolgáló Aqua Vega és generatív fázisához szolgáló Aqua Flores oldatnak – köszönhetően a pH-érték a lehető legstabilabb marad. Ez annyit jelent, hogy a pH-érték az optimális határok között (5,2–6,2) marad, így Önnek nem kell beállítania. Ha a pH kezdetben 5,2-re lett beállítva, akkor 5,2 és 6,2 között marad.

A grafikon a pH-érték természetes alakulását mutatja CANNA AQUA használata mellett.
Csak a gyökerek kibújásakor lépi át a határt rövid időre.

aqua_ph_graph

Emiatt a CANNA AQUA minden más jelenlegi tápkészítményhez képest egyedülálló. Az egyik legkomplexebb művelési rendszer is gyerekjáték a CANNA AQUA-val!

Alaposan és még alaposabban tesztelve

A CANNA szigorú minőségi követelményei miatt a CANNA AQUA csak 1999-ben jelent meg. A helyes formulát több éves tesztelés és finomhangolás után, a CANNA kutatólaboratóriumaiban végrehajtott példátlanul magas számú művelési teszt nyomán sikerült megalkotni. A CANNA a termesztők kiválasztott csoportjának szakértelmét is felhasználta. A laboratóriumi és gyakorlati körülmények között végrehajtott tesztek kombinációja rengeteg információval szolgált. Ennek eredményeként a CANNA AQUA sokoldalúságával, stabilitásával, terméshozamával és könnyű használhatóságával egyaránt kitűnik.