A CANNA Coco előnyei

Azok a kókuszt használó termesztők, akik a legeslegjobbat akarják, a CANNA COCO-t választják. Ez az értékes kókusztáptalajok és műtrágyák kifinomult kombinációjával szolgál, mely garantálja a legjobb eredményeket.

A CANNA COCO serkenti a gyökerek fejlődését

A CANNA COCO táptalaj levegősebb, mint például a termőtalaj. Így több hely jut a gyökereknek, és a növények sokkal több oxigént kapnak. Ez serkenti a növekedést és a virágzást, és nagyobb terméshozamot eredményez.

Természetbarát

Advantages COCO

A CANNA COCO táptalaj környezetbarát. Ennek a tartós művelési táptalajnak az előállításához semmiféle energiapazarló gyártási módszert nem használnak. A kókuszrostok a kókuszdió háncsából származnak – vagyis olyan természetes termékből, amelyet egész évben lehet szüretelni.

Erőfeszítést nem igénylő művelés

A CANNA COCO táptalajon könnyű a termesztés. A növekedési és virágzási fázishoz szolgáló összes tápanyagelem jelen van a CANNA COCO A és B tápanyagokban. A CANNA COCO táptalaj egyedülálló pufferkapacitása miatt (megköti és kibocsátja a tápanyagokat), valamint szivacsszerű szerkezete miatt a magas terméshozam biztosításához szükséges tápanyagok a kókuszban tárolódnak. Ez azt jelenti, hogy a növény maga képes szabályozni, hogy mikor és mennyi tápanyagot vesz fel.

A CANNA COCO hosszan tárolja a vizet és a tápanyagokat

A kókuszrostok kellően hajszálcsövesek ahhoz, hogy elegendő mennyiségű vizet és tápanyagot tartsanak meg. Így a növény hosszabb ideig is kibírja víz nélkül – amire akkor lehet szükség, ha például egy tápszivattyú elromlik.