A CANNA első díjat nyert forradalmi jelentőségű növényi termékeiért a rangos éves expo-n Hollandiában a hidropóniás és talaj termelők kategóriájában. Mi vagyunk a holland szakértők és az egész világon nemzetközileg elismert vezetők az intelligens növénytermesztési technológiák terén.

A minőség magáért beszél

Mindez kombinációja a józan észnek és a szokatlan ajánlásnak. 1979. óta kutatja alapítónk a bolygót a növények egészségét és jólétét szolgáló aktív növények és ásványok után. Sok év tapasztalat, vele született inspiráció és a növénytermesztési kutatás legújabb csúcstechnológiája olyan hatékony formulákban összegződött, amelyek garantálják, hogy mindenki, beleértve a tapasztalatlan termesztőket is, bámulatos eredményeket érhet el! A mi élvonalbeli növényi termékeink használata teljesen egyszerű és könnyű, és nem káros a környezetre.

Minden egyes CANNA-terméket szeretettel hoztunk létre, hogy Önnek a lehető legnagyobb terméshozamot biztosítsuk, amikor egy speciális termesztési közeget vagy módszert alkalmaz. A CANNA intelligens termékeinek titka a legkiválóbb alkotóelemek és nyomelemek gondosan kiegyensúlyozott és integrált elegye minden egyes termesztőközegre és műtrágya összeállításra vonatkozóan.

Ma a CANNA egész Európában, Ausztráliában, Észak-Amerikában, a Közép-Keleten és Afrikában elérhető. A termelők az egész Földön világelsőnek választottak bennünket a növénytermesztési technológiák terén. A minőség önmagáért beszél!

’Légy szerény’

tartja a mondás, és ezt úgy tűnik éppen a CANNA számára találták ki. Habár látszólag a felkapott, nagy felhajtással övezett, agresszív reklámok jelentik a normát manapság, önmagunk hátbaveregetése nem a mi stílusunk. Inkább hagyjuk, hogy a termékeink beszéljenek magukért. Az a tény, hogy a profi termelők tizennégy országban a CANNA-ra esküsznek, és hogy a termelőboltok több, mint 95%-ban a termékeinket kínálják, elegendő bizonyíték a számunkra arra vonatkozóan, hogy a filozófiánk gyümölcsöző.

Professzionalizmus

Csapatszellem és a növény iránti szeretet – csak néhány kulcsszó, amely a CANNA üzleti filozófiáját jellemzi. Nyilvánvalónak kell lenni, hogy a CANNA jóval több, mint pusztán műtrágya-gyártó. Páratlan a mezőgazdaságban, hogy az egész termelési folyamatot saját kézben tartjuk. A kutatás-fejlesztéstől kezdve egészen az egyedülállóan környezetbarát gyártósorig és a rendkívül gyors szállítási részlegünkig. Mint a tápanyagok egyedüli előállítója, a CANNA saját laboratóriumi és kutatási részlegekkel rendelkezik, ahol egy-egy szakterületre specializálódott tudósok nap mint nap feltárják a természet titkait. Úgy gondoljuk, hogy kizárólag a lehető legtöbb tényező saját kézben tartásával leszünk abban a helyzetben, hogy következetesen csúcsminőségű terméket kínáljunk.

Tovább gondossággal

22 év tapasztalata alapján, más úttörőkkel folytatott egyre növekvő és intenzív együttműködés során, a CANNA óriási nagy tudást gyűjtött össze, ami semmihez nem fogható a mezőgazdaságban, de azon kívül is. A szakmai tudásnak és a rajongásnak ez a kivételes kombinációja, hét év során, egy sor nagyon kiváló minőségű termékhez vezetett. Egyetlen CANNA termék sem kerül csakúgy egyszerűen a piacra. Csak amikor 100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy egy termék a legjobb teljesítménnyel bír, csak akkor visszük piacra. De számunkra ez még mindig nem elég. Annak érdekében, hogy biztosak legyünk abban, semmilyen kellemetlen meglepetés nem következik be, arról is meg kell bizonyosodnunk, miért működik az a valami. Ezenkívül először egy kiterjedt vizsgálatra vállalkozunk különböző országokban olyan emberekkel, akik a termesztési üzletágban vannak, azért, hogy valamennyi lehetséges feltételt, körülményt jegyzékbe vegyünk. Ennek következtében soha nem vezetünk be egy terméket túl gyorsan a piacra. Minazonáltal csábító, hogy néha lehetünk olyan piacon, ahol a napi kibocsátott termékek túlságosan gyakran vezetnek rövidtávú hamis, agresszív reklámokhoz.

About us

Készült a komoly termesztő részére

Hisszük, hogy a komoly szakértő tudja, mire becsülje professzionális szemléletmódunk értékét. Azon a véleményen vagyunk, hogy aki a termesztőt komolyan veszi, az törődik egyenlő komolysággal egy új termék kifejlesztésével. És ez nem az a folyamat, amit néhány hét alatt teljesíteni tudsz.

A CANNA számára a kutatás alapvető fontosságú. Elvégre ennek a végfelhasználó szempontjából kiterjedt, átfogó következményei vannak. Ezért mi annyi időt szánunk egy új termék kifejlesztésére, amennyi csak szükséges, átlagban két évet. Az az időszak, amelyben egy csoport magasan kvalifikált szakember fáradhatatlanul vizsgálja egy új termék valamennyi aspektusát. Az, hogy erre ilyen nagy hangsúlyt fektetünk, azt jelzi, hogy tisztességgel ki tudunk állni a termékeinkért. És mindez nem ér véget akkor, amikor a termék a pult túloldalára kerül. Az eladás utáni szolgáltatás számunkra az üzlet elengedhetetlen része. Szoros kapcsolatban maradunk a végfelhasználókkal forgalmazói hálózatunkon keresztül és problémáikat, kérdéseiket rendkívül komolyan vesszük. A szántóföldről érkező visszajelzés nem csupán egy, a kutatásunkra vonatkozó, szívesen fogadott adalék. A munkánkból származó legnagyobb megelégedettség még mindig az ügyfél, aki elégedett a végeredménnyel.

A minőség önmagáért beszél

Aztán, mivel a meglévő műtrágya-választékkal nem volt megelégedve, kifejlesztett egy tápanyagot, amelynek gyorsan sikere lett, és amelyről egy bolt tulajdonosa megjegyezte, hogy a neki ajánlott ásványi gyapoton termesztett növények minősége ily módon lényegesen javult. Olyan jók voltak a kapott eredmények, hogy a CANNA elsőszülött ikrei, a CANNA Vega és a CANNA Flores, gyorsan gyártásra kerültek. Ez jelezte annak az üzletnek a kezdetét, amely mindössze néhány éven belül a leginnovatívabb és legmegbízhatóbb állandóvá fejlődött a földművelésben való felhasználás terén. Ez az innovatív, újító megközelítés nem csak konkrét termékek előállításában igazolta önmagát. Úgy tűnik, hogy a CANNA a részletek tekintetében is úttörő feladatot teljesít. Az egyik eredmény az, hogy a tápanyagokra vonatkozó 1:250 szabvány keverési arány, amely általánosan elterjedt, a CANNA által került bevezetésre.