Product info

Miért használjon CANNA COCO?

Azok a kókuszt használó termesztők, akik a legeslegjobbat akarják, a CANNA COCO-t választják. Ez az értékes kókusztáptalajok és műtrágyák kifinomult kombinációjával szolgál, mely garantálja a legjobb eredményeket. A CANNA COCO előnyei:

  • A CANNA COCO serkenti a gyökerek fejlődését
  • Természetbarát
  • Erőfeszítést nem igénylő művelés
  • A CANNA COCO hosszan tárolja a vizet és a tápanyagokat

Termékcsalád GYIK

Nagyméretű növények

Ne helyezzen el túl sok növényt négyzetméterenként. A CANNA Coco táptalajon a növények nagyobbak lesznek, és több helyet igényelnek, mint például kőgyapoton vagy termőtalajon.

Tartsa a tápanyagokat sötét helyen

A fény hatására a vaskelátok lebomlanak. Ezért nagyon fontos, hogy a tápanyagoldatot ne érje ultraibolya fény. A fény hatására ezenkívül a tápanyagoldat elalgásodik, ami elzáródást eredményezhet. Az algák tápanyagelemeket is fogyaszthatnak, így tápanyaghiányt okozhatnak.

A tápanyagok mennyisége

Jegyezze fel, hogy mennyi tápanyagot és adalékanyagot ad az egyes tápanyagtartályokhoz. Ezek az értékek hasznos kiindulási pontként szolgálhatnak legközelebb.

Tápanyagtartály

Szánjon időt a hígításra, és a tápanyagtartály beállítására! Ez alapvető a növények növekedéséhez, virágzásához és fejlődéséhez, és segít biztosítani a legjobb eredményeket.

Sav hozzáadása a vízhez

Amikor savas terméket hígít, mindig a savat adja a vízhez, soha ne a vizet a savhoz, máskülönben felfröccsenés esetén égési sérülések keletkezhetnek a bőrén vagy a szemén.

Coco öntözése

Az ültetés előtt nem szükséges CANNA Coco termékkel öntözni. Ajánlott a kókuszra tápanyagoldatot (2 ml CANNA Coco A és 2 ml Coco B /liter; pH = 5,2–6,2) csepegtetni mindaddig, amíg a leeresztés meg nem kezdődik. A kókusz ekkor több napra elegendő tápanyagot és vizet tartalmaz. Ezenkívül a megfelelő hőmérséklet (20–25 °C) és a levegő magas páratartalma optimális indulást garantál.

Hozza létre a saját termesztési ütemtervét
Grow Guide