Product info

Miért használjon CANNA AQUA?

Azok a hidroponikát használó termesztők, akik a legeslegjobbat akarják, a CANNA AQUA-t választják. A CANNA AQUA termékvonal a CANNA Aqua Vega és Aqua Flores tápanyagokból és a CANNA Aqua agyagkavicsokból áll.

A CANNA Aqua Vega és Aqua Flores tápanyagok minden más jelenlegi tápkészítményhez képest egyedülállóak. A CANNA AQUA tápanyagok előnyei:

  • Pontos tápanyag-szabályozás, ami magasabb terméshozamot jelent
  • Felhasználóbarát; nincs szükség a pH beállítására

Termékcsalád GYIK

Visszakeringető rendszert használok. HYDRO vagy AQUA terméket válasszak?

A CANNA kifejezetten a visszakeringető rendszerekhez fejlesztette ki a CANNA AQUA terméket. A CANNA HYDRO termék az elhasznált vizet elfolyató rendszerekben használandó. Ügyeljen a különbségre!

Ne tegyen fel mindent egy lapra

A növények tápanyagoldattal történő ellátásához két szivattyút célszerű használni. Így a növények akkor sem maradnak tápanyag nélkül, ha az egyik szivattyú meghibásodik.

Levegő és pH

Ha van levegőszivattyú a tápanyagtartályban, akkor nem szabad elfeledkezni arról, hogy ez növelheti a pH értékét a tápanyagtartályban.

A gyökerek növekedése

Ügyeljen a gyökerekre, nehogy belenőjenek a levezetőnyílásokba. Ekkor a folyadékelvezető rendszer elzáródhat, és a visszakeringetés leállhat.

Tartsa a tápanyagokat sötét helyen

A fény hatására a vaskelátok lebomlanak. Ezért nagyon fontos, hogy a tápanyagoldatot ne érje ultraibolya fény. A fény hatására ezenkívül a tápanyagoldat elalgásodik, ami elzáródást eredményezhet. Az algák tápanyagelemeket is fogyaszthatnak, így tápanyaghiányt okozhatnak.

A tápanyagok mennyisége

Jegyezze fel, hogy mennyi tápanyagot és adalékanyagot ad az egyes tápanyagtartályokhoz. Ezek az értékek hasznos kiindulási pontként szolgálhatnak legközelebb.

Tápanyagtartály

Szánjon időt a hígításra, és a tápanyagtartály beállítására! Ez alapvető a növények növekedéséhez, virágzásához és fejlődéséhez, és segít biztosítani a legjobb eredményeket.

Sav hozzáadása a vízhez

Amikor savas terméket hígít, mindig a savat adja a vízhez, soha ne a vizet a savhoz, máskülönben felfröccsenés esetén égési sérülések keletkezhetnek a bőrén vagy a szemén.

CANNAZYM és Clay Pebbles

A CANNAZYM növeli azagyagkavicsok és más termesztőközegek élettartamát, mert lebontja az elhalt gyökereket.

Öblítse le az agyagkavicsokat

Az agyagkavicsok sótartalma magas lehet. A kavicsok vízzel történő öblítésekor ezek a káros sók távozhatnak. Az öblítés további előnye, hogy eltávolítja a porrészecskéket is, melyek máskülönben elzáródást okozhatnának.

Hozza létre a saját termesztési ütemtervét
Grow Guide