CANNA Hydro Flores

A tápanyagok tökéletes, pontos összetétele és közvetlen hozzáférhetősége rendkívül nagy szerepet játszik a növény virágzási fázisa folyamán. A HYDRO Flores serkenti a termőtest-képzést és tartalmazza mindazokat a tápanyagokat, amelyekre a növénynek ebben a szakaszban szüksége van.

A virágzási fázisban például lényegesen kevesebb nitrogén kell, ugyanakkor előfordul, hogy megnövekedett igény van káliumra és foszforra. Ezenfelül a HYDRO Flores egyedülálló formulája kelátos nyomelemekben gazdag, amelyek közvetlenül felszívható formában vannak jelen. Ez eredményezi a rendkívül dús virágzatot.

CANNA Hydro Flores

Használati utasítás

A Hydro Flores gyorsan ható professzionális műtrágya a gyors növekedésű növények számára, amely az optimális virágzáshoz szükséges összes tápanyagot tartalmazza. A Hydro Flores serkenti a gyümölcsképződést, növeli a termékenységet és minden fajtának karakteres ízt ad. A Hydro Flores használata egyszerű, közvetlenül feloldódik és kiválóan használható az automatikus “run to waste” öntözőrendszert alkalmazó vagy edényes termesztés esetén is.

Használati utasítás

  • Használat előtt jól rázza fel a palackot!
  • Töltse meg a táptartályt vízzel
  • Adjon a táptartályba Hydro Flores Hard -ot 1:250 (400 ml A szer és 400 ml B szer 100 vízhez) A Hydro Flores A -t tegye a tápanyagtartályba Keverje össze alaposan, majd adjon hozzá Hydro Flores B Hard-ot Keverje át újra alaposan az oldatot, majd hagyja állni egy pár óráig
  • A Hydro Flores Hard (vezetékes) vízben feloldva EC tartalma 1,8 - 2,7 mS (= EC koncentrátum + EC víz)
  • Javasolt PH-érték: 5,2 - 6,2
  • Intenzív termesztés esetén napjában 1-3 -szor adja ezt a tápanyagot a növénynek és biztosítsa, hogy a vízelvezetést 10% és 20% között legyen. és/vagy minden 1-2 hétben végezzen vizes öblítést Ez általában 4-6 liter tápanyagot jelent négyzetméterenként naponta

További utasítások

  • A CANNA egy másik műtrágyát is kifejlesztett a növény növekedési szakaszára: Hydro Vega Hard
  • Az A és B koncentrátumot soha ne keverje tisztán egymással Feloldhatatlan vegyületek keletkeznek, melyeket a növény nem tud felvenni
  • Fagymentes, elzárt, sötét helyen tartandó (UV-fény hatására a tápanyagban jelenlévő kelátok elbomlanak)
  • Gyermekek elől elzárva tartandó

Jótállás / Garancia

A CANNA kizárólag kiváló minőségű, tiszta tápanyagokkal és kelátokkal dolgozik, melyeket közvetlenül és teljes mértékben tud a növény hasznosítani.
Az adagolóflakon 100% polietilénből (kadmiummentes PVC-ből) készült, amely könnyen lebomló ill. újrahasznosítható anyag.