A Bio Terra Plus minőségi tőzegekből készül, beleértve a csúcsminőségű fehér tőzeget. A könnyű struktúrájú fehér tőzeget természetes gombaölő tulajdonságokkal rendelkező aprított fakéreg egészíti ki. A Bio Terra Plus tanúsítvánnyal rendelkező, organikus összetevőkkel, úgymint csontliszttel, denevérguanóval és természetes forrásokból származó különféle nyomelemekkel van előtrágyázva.

  Kíváló minőségű források

  Minőségi tőzeg

  A felhasznált tőzeg a lehető legjobb minőségű; a világon csak néhány helyen található meg. A tőzeg hosszú rostszerkezetei a Bio Terra Plus termékben jóval könnyebbek, mint az olcsóbb változatokban. Ez a könnyűség rendkívül előnyös a növények számára.

  Fakéreg

  A felhasznált fakéreg speciális tulajdonságokkal rendelkezik. A gyenge minőségű fakérgek gyakran az ártalmas penészek elszaporodását okozzák. A Bio Terra Plus termékben található fakéregnek azonban csíraölő hatása van!

  Minőségi kókuszdió

  A Bio Terra Plus termékben kókuszrost is található, mégpedig a legjobb minőségű kókusz: CANNA COCO.

  A hasznos talajbaktériumokkal dúsított, tanúsítvánnyal rendelkező, kiegyensúlyozott biotrágya jótékony hatású szimbiózist hoz létre a növény számára. A kevesebb talajbetegségnek, a jobban felszabaduló és felvehető tápanyagoknak köszönhetően a növény jobban fejlődik.

  Önszabályozás és lassú kibocsátó hatás

  A Bio Terra Plus előtrágyázott talaj. Az, hogy a talaj milyen mértékben tudja felhasználni ezt az előtrágyázást, a tápanyagok adagolásának mértékétől függ. A Bio Terra Plus ezt önmaga szabályozza. Kevés tápanyag adagolása esetén sok előtrágyázást használ, és fordítva. Az előtrágyázás akkor is a talajban marad, ha nincs rá (közvetlen) szükség – a talaj megőrzi arra az időre, amikor szükségessé válik. Az önszabályozás nem függ a hozzáadott víztől, az időjárási hőmérséklettől azonban igen.

  Lassú felszabadulás: A növény számára hasznosítható trágyák fokozatos felszabadulása az organikus komplexekből/molekulákból a talajban egy bizonyos biodegradációs folyamatnak köszönhetően. Ez a folyamat egyre lassul, amíg további tápanyagokat nem adagolnak a közegbe.

  Idiot Proof

  Az önszabályozásnak és a lassú felszabadulásnak köszönhetően igencsak nehéz nagyobb táplálási hibát elkövetni!

  A talaj szükség esetén képes a táplálási program korrigálására.

  Additional info

  További információ

  Image
  BIOCANNA Bio Terra Plus
  Kapható
  50L
  Tanúsítványok
  Image
  Product info