Tiszta alkotóelemek a virágzás serkentésére

  A PK 13/14 foszfor és kálium kiváló minőségű keveréke, amit a virágzási fázis során kell adagolni. Mindkét alkotóelem nagy szerepet játszik a gyorsan fejlődő növények virágzási fázisa folyamán. Egy speciális termelési eljárásnak köszönhetően a CANNA-nak nagyon nagy koncentrációban sikerült egyesíteni a tiszta foszfort és a káliumot; ez teszi a PK 13/14-et a növény számára gyorsan és közvetlenül hozzáférhetővé.

  A foszfor (P) makrotápanyag, fontos minden növény számára. Kulcsszerepet játszik az anyagcserében és az energia-átvitelben. A virágzási fázisban több foszforra van szükség. A foszfor többek között erősíti a sejtképződést.

  A kálium (K) a növényben mindenütt megtalálható, létezésének, működésének számos részéhez, eleméhez szükséges. Nélkülözhetetlen a víz és a tápanyag szállításában (sieve vessels), és ez a kémiai elem felelős a növény minőségéért és szilárdságáért. Mindezek mellett megszámlálhatatlan folyamatot ellenőriz, mint pl. a cukor előállítását. A kálium biztosítja azt, hogy a növény a virágzás során képes elegendő mennyiségben cukrokat előállítani, amelyek a virágok fejlődése szempontjából nélkülözhetetlenek.

  Pazar, pompás virágzás

  A növény fejlődése során eljön a pillanat, amikor a foszfor- és kálium-igény jelentősen megnő. Ha ekkor CANNA PK 13/14-et adunk a növénynek, kielégítjük fokozott igényét, és a csúcsok is maximális fejlődést fognak elérni. A CANNABOOST fokozza az anyagcserét és a PK 13/14-re erősítő hatást gyakorol. E tökéletes kombináció következtében a növény még pompásabban fog virágozni.

  Minden közeg számára alkalmas

  A PK 13/14 valamennyi közeggel együtt alkalmazható, ebből következően talajon való művelésre, recirkulációs rendszerekben, kókusz-táptalajon és az ún. ’run-to-waste’ rendszerekben (olyan művelési technológia, amelyben az eredetileg tápanyagokat tartalmazó vizet, felhasználás után szennyvízként a csatornába eresztik). A PK 13/14 beltéri és szabadtéri, szabadföldi termesztésre egyaránt alkalmas. 2006. óta a CANNA, az új európai törvényekkel és jogszabályokkal összhangban, pontosan meghatározza műtrágyáinak NPK-értékét. Azóta ezeket az értékeket nem a szokásos térfogat-százalékban, hanem a tömeg alapján adják meg. A PK 13/14-re vonatkozó recept tehát nem változott, még mindig 13% foszfor és 14% kálium, miként ebben a megbízható termékben lenni szokott.

  A kálium és a foszfor nélkülözhetetlen tápanyagok a virágzásban lévő növények számára. A PK 13/14 kiváló minőségű, tiszta foszfor-kálium keverék. A PK 13/14 jól oldódik, így a növény közvetlenül tudja felvenni

  Használati utasítás

  • Használat előtt jól rázza fel a palackot!
  • Betakarítás előtt 3 héttel adjon PK 13/14 -t egy teli táptartályhoz a következő adagolás szerint
   Oldjon fel 150 ml koncentrátumot 100 liter vízben (1:666) Ezt a keveréket az öntözővízzel együtt adja a növénynek 3-6 napigTovábbi utasítások

  Jótállás / Garancia

  A CANNA kizárólag kiváló minőségű, tiszta tápanyagokkal és kelátokkal dolgozik, melyeket közvetlenül és teljes mértékben tud a növény hasznosítani.
  Az adagolóflakon 100% polietilénből (kadmiummentes PVC-ből) készült, amely könnyen lebomló ill. újrahasznosítható anyag.

  Additional info

  További információ

  Image
  CANNA PK 13/14
  Kapható
  250ML
  500ML
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info