Minden közegre illetve táptalajra alkalmas

  A CANNABOOST univerzális virágzás-serkentő, ami azt jelenti, hogy minden művelési rendszerben alkalmazható, kivétel nélkül, bármely táplálási formával kombinálva. A CANNABOOST a tápoldathoz is adható, de levélpermetként is alkalmazható. Ennek az az előnye, hogy a növény a virágzás-serkentőt közvetlenül, a leveleken keresztül azonnal fel tudja szívni.

  Még magasabb terméshozamok a PK 13/14-et használva

  A CANNABOOST maga nem tápanyag, hanem adalékanyag, ami fokozza a növény fotoszintézisét. Ez a gyümölcsök gyorsabb kifejlődését biztosítja. A tápanyagok hozzáférhetősége tehát nagyon fontos, annak érdekében, hogy a CANNABOOST-tal optimális eredményt lehessen elérni. A CANNA táplálás garantálja valamennyi tápanyag hozzáférhetőségét. Még jobb eredmények érhetők el, ha a megbízható CANNA táplálással egyidejűleg PK 13/14-et is használunk. Azért, mert a PK 13/14 a növényt extra virágzást elősegítő alkotóelemekkel látja el, miközben a CANNABOOST azt biztosítja, hogy a növénynek lesz elegendő energiája arra, hogy hasznosítani tudja ezeket az alkotóelemeket.

  Jobb érés és védelem

  Ugyanúgy, ahogy a virágzást serkentők biztosítják, hogy a növény teljes kapacitással érleljen meg a termést, a CANNABOOST is tartalmaz természetes virágzás-szabályozókat, hogy jobban el lehessen osztani a virágzás-serkentőket egyrészt magában az erősítőben, másrészt a virágzó anyagokban; valamint a növényben természetes módon rendelkezésre álló energiát. Ezáltal a gyümölcsök képesek egységesebben fejlődni és teljes kapacitással beérni. A tökéletesített energia-szabályozásnak köszönhetően a növénynek jelentős energia áll rendelkezésére, hogy ellenálljon a kórokozóknak. Ha energia hiányzik onnan, ahol szükség lenne rá, akkor gyakran éppen abban a pillanatban támad a betegség, amikor az a szüretre, betakarításra nézve végzetes lehet.

  Erőteljesebb, jobb íz

  Manapság már nem csak a termelt kilók alapján lehet megítélni a jó termést. Láttuk már ezt a fordulatot a holland paradicsom és uborka termesztése során, és ez a komoly termesztők számára mostanában újra lényeges kérdés. A minőség kezd egyre fontosabb szerepet játszani, s ez egyben az íz ügye is. A CANNABOOST nem csak magasabb terméshozamot, de kiváló ízt is garantál. A fokozott fotoszintézis nagy mértékben megnöveli a növényben a cukor termelődését. Ez adja az édesebb ízt, és ez okozza azt, hogy a természetes aromák nagyobb koncentrációkban termelődnek.

  A CANNABOOST a gyors növekedésű növények számára kifejlesztett, rendkívül erős hozadék- és minőségjavító, virágzást elősegítő szer. A CANNABOOST felgyorsítja a gyümölcsképződmény fejlődését. Ennek következtében a rügyek a szokásosnál jelentősen teltebbek lesznek. Ez bőséges és életerős gyümölcstermést eredményez. A szer hatására a termés egyenletesebben érik be. Ezen kívül a CANNABOOST-tal kezelt növények egészségesebbek, erősebbek és kevésbé lesznek érzékenyek a betegségekre és fertőzésekre. A CANNABOOST nem csak a nagyobb méretű termést garantálja, de a gyümölcs ízletesebb is lesz. A CANNABOOST tehát úgy mennyiségileg, mint minőségileg jobb eredményt biztosít!

  Használati utasítás

  • Használat előtt alaposan rázza fel a palackot
  • 1:500 arányban (100 liter vízhez 200 ml) oldja fel. A még erőteljesebb növekedés érdekében a maximális sűrűség 1:250 (100 liter vízhez 400 ml)
  • Ne alkalmazza együtt hidrogénperoxidot tartalmazó termékekkel
  • A felhígított oldatot 7 napot belül kell felhasználni
  • A CANNABOOST kézzel, csepegtetőrendszeren keresztül, vagy levélpermetezéssel is kijuttatható

  További utasítások

  • A CANNABOOST-ot a szokásos növénytáppal együtt juttassa ki!
  • Fagytól mentes, sötét helyen, zárt csomagolásban tárolja!
  • Gyermekek elől tartsa elzárva!

  Jótállás / Garancia

  Az adagoló flakon 100%-os polietilénből (PVC, kadmium-mentes), egy könnyen elbomló és újrahasznosítható műanyagból készült.

  Additional info

  További információ

  Image
  CANNABOOST Accelerator
  Kapható
  250ML
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info