A fenyegetés

  Egy jól funkcionáló gyökérzetben gyökerek halnak el és újak keletkeznek. Az elhalt gyökerek maradványai ideális fejlődési, növekedési alapot jelentenek a kórokozó organizmusok számára. Miután a kórokozó penészgombák megsokszorozódnak, elszaporodnak, fenyegetést jelentenek az egészséges gyökerek számára. Ezek az egészséges gyökerek könnyen a hatásuk alá kerülnek, és hamarosan funkciójuk egy fontos részét elveszítik. Mindez az egész növényre stresszként hat, visszafogja a további növekedést, a növény elsatnyul.

  Hogyan működik a CANNAZYM?

  Az enzimek olyan anyagok, amelyek felgyorsítják az élő szervezetekben végbemenő reakciókat. (Például: enzimek játszanak alapvető szerepet az emésztésünkben.)
  A CANNAZYM-ben lévő enzimek elősegítik és megkönnyítik az elhalt gyökereknek ásványokká és cukrokká való átalakulását. Ez fontos, mivel értékes tápanyagforrást hoznak létre a növény és a környező talaj számára egyaránt. A gyökérmaradványok gyors lebomlása kiegyenlített levegő-talaj hidrológiát hoz létre a gyökér környezetében. Megakadályozza ezen kívül a rothadást és a toxikus, mérgező anyagok képződését, ami a rothadás következménye; a patogén penészgombák által okozott fertőzés veszélye is jelentősen csökken. Ez kedvező az Ön növénye számára. A növény környezetében lévő talaj tökéletesedik, a CANNAZYM használatának eredményeként kialakult ásványok és cukrok fontosak a gyökérhez közel elhelyezkedő baktériumok szempontjából. Ezek a baktériumok extra védelmet nyújtanak a növénynek a penészgombák által okozott betegségekkel szemben, és elősegítik a tápanyagok és vitaminok cseréjét. Ez tökéletesebb egyensúlyt és fokozott abszorpciós kapacitást eredményez.

  Jobb egészség

  A CANNAZYM számos könnyen felszívódó vitamint tartalmaz, ami a növényt új gyökerek kialakítására serkenti. A jól fejlett gyökérzet meglehetősen kimeríti a fiatal növekedési pontokat. Az olyan elemek, mint a kalcium, a magnézium és a vas, éppen ezeken a növekedési pontokon keresztül szívódnak fel.
  Mindezeken kívül, a CANNAZYM-hoz hozzáadtak egy sivatagi növényekből izolált anyagot, aminek eredményeként a növény természetes védekező rendszere tökéletesebb lett. A növény védekező rendszerének aktiválása fokozza a patogén organizmusokkal szembeni védelmet. Az optimálisan működő védekező rendszer lehetővé teszi, hogy a növény gyorsan reagáljon egy közelgő támadásra; a kárt, sérülést meg lehet előzni vagy korlátozni.

  A fenti információ azt is megmagyarázza, hogy miért nélkülözhetetlen a CANNAZYM a táptalajok újrahasznosításánál; a gyökérmaradványok gyorsan lebomlanak és előnyös tulajdonságú tápanyagokká alakulnak át; sikerül megelőzni a fertőzéseket és a levegő/víz aránya, relációja a gyökér környezetében tökéletesebb lesz.

  A CANNAZYM több mint 15 különböző enzimet tartalmaz. A CANNAZYM speciális vitaminokkal és kivonatokkal gazdagítja a sivatagi növényeket. A CANNAZYM meggyorsítja az elhalt gyökéranyag lebomlását, aktivizálja a mikroműködést, kedvezőbb tápanyagfelvételről gondoskodik, és növeli a kórokozókkal szembeni ellenálló képességet.

  Használati utasítás

  • Használat előtt jól rázza fel a palackot!
  • Oldjon fel 250 ml koncentrátumot 100 liter vízben (1:400)
  • Legalább 1 -szer hetente, lehetőleg a tápfolyadékkal együtt adja a növénynek
  • Régebbi (kezeletlen) termesztőtábla használata esetén növelje kétszeresére az adagot 1 hónapon keresztül
  • Kezelt termesztőtábla újrahasználata esetén növelje 1-2 héten keresztül kétszeresére az adagot
  • Csak annyi oldatot készítsen el, amennyit 10 napon belül el is használ
  • Ne használja együtt hidrogénperoxid (H2O2) tartalmú termékekkel

  További utasítások

  • A túltrágyázás károsítja a természetet, a talajt és a növényt
  • Fagymentes, elzárt, sötét helyen tartandó
  • Gyermekek elől elzárva tartandó

  Jótállás / Garancia

  Az adagolóflakon 100% polietilénből (kadmiummentes PVC-ből) készült, amely könnyen lebomló ill. újrahasznosítható anyag.

  Additional info

  További információ

  Image
  CANNAZYM
  Kapható
  250ML
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info