A CANNA CLAY PEBBLES terméket olyan különleges agyagfajtákból gyártják, amelyeknek alacsony az oldható sótartalma. Emiatt rendkívül alkalmasak recirkulációs művelési rendszerekben való felhasználásra.

  A CANNA CLAY PEBBLES-t nagyfokú porozitás és levegő-tartalom jellemzi, s ez olyan erős gyökerek kifejlődését serkenti, amelyek jól megtartják a táptalajt. A CANNA CLAY PEBBLES szervetlen, semleges pH-értékű, gombáktól mentes készítmény, és nem rothad el. A CANNA CLAY PEBBLES különféle alkotóelemekből áll, amelyek együttesen egy olyan optimális, heterogén szerkezetet hoznak létre, ami a gyökér fejlődése szempontjából ideális.

  A CANNA CLAY PEBBLES jó alapot biztosít az optimális növekedéshez és virágzáshoz. A CANNA CLAY PEBBLES, AQUA VEGA és AQUA FLORES termékekkel kombinálva, a legmagasabb terméshozamot nyújtja. Előbb az AQUA VEGA-t, majd az AQUA FLORES-t kell alkalmazni, utóbbit akkor, amikor a virágok kezdenek kifejlődni. Általában ez 1-3 hét elteltével következik be, napi 12-órás megvilágítás mellett.

  A CANNA CLAY PEBBLES alkalmas valamennyi hidroponikus rendszerben való használatra.

  Először vízben öblítse ki a CANNA CLAY PEBBLES agyagkavicsokat, hogy az esetleges különálló, apró részecskéket eltávolítsa, megelőzve az öntöző-rendszer elzáródásának bekövetkezését.

  A CANNA CLAY PEBBLES a cserépben lévő komposzt vízelvezetésének tökéletesítésére is használható. Ennek érdekében a virágcserépbe először egy 4 cm vastag CANNA CLAY PEBBLES agyagkavics-réteget kell tenni, a komposzt elhelyezését megelőzően.

  A műanyagzsák újra hasznosítható.
  Űrtartalom: 50 l.

  Additional info

  További információ

  Image
  CANNA Aqua Clay Pebbles
  Kapható
  50L
  Image
  Product info