A CANNA COGr előnyei

A COGr a növényműveléshez szolgáló forradalmian új kókusztermékvonal. Tökéletes választás a tapasztalt és igényes termelők számára. A CANNA COGr előnyei:
  • Teljes körű ellenőrzés. A termesztő pufferolást végezhet, adagolhatja a tápanyagokat, és még azt is meghatározhatja, hogy mennyi ideig hagyja a növényeket nőni vagy virágozni. Így a terméshozam nagymértékben javítható.
  • Magas terméshozam. A COGr-táblák levegős szerkezete kevesebb tápanyag felhasználásával biztosít magasabb terméshozamot.

COGr Advantages

A CANNA COGr termékvonal központi elemei az összepréselt pufferolatlan kókusztömbök, melyeket Önnek, a termelőnek, a speciális COGr pufferanyagba kell áztatnia a termelés megkezdése előtt. A vegetatív fázis során speciális COGr Vega tápanyagra, a virágzási fázis során speciális COGr Flores tápanyagravan szükség. Ezek a tápanyagok hozzáadott huminsavakat és fluvosavakat tartalmaznak, melyek javítják a tápanyagfelvételt, továbbá szilíciumot, mely ellenállóbbá teszi a növényeket a kártevőkkel és a betegségekkel szemben.