Mert a CANNA COCO 100%-ig szerves és viszonylag magas a kationcserélő kapacitása (CEC, Cation Exchange Capacity). Ez azt jelenti, hogy a táptalajnak megvan az a képessége, hogy bizonyos tápanyagokat visszatartson, méghozzá erőteljesen, emiatt feltétlenül szükséges, hogy ezeket a tápanyagokat olyan különleges formában kapja, ami a növény számára hozzáférhető marad.

Miért van szüksége a COCO-nak speciális tápanyagokra?

Image
CANNA COCO

A COCO speciális jellemzőinek, és egy páratlan előtárolási eljárásnak, köszönhetően lehetséges a növekedési és a virágzási tápanyagokat egy keverékben egyesíteni. A termesztő közeg és a növény maga kontrollálja, hogy melyik tápanyagok kerülhetnek a növényhez, és éppen a megfelelő pillanatban.

Ez azt jelenti, hogy a termesztőnek nem kell aggódnia amiatt, hogy mikor kell a növekedésiről a virágzási tápanyagokra áttérni!

Miért A és B ?

A CANNA COCO egy kétrészes tápanyag, ennélfogva van egy A&B változat. Ez lényeges, mivel a szállított tápanyag koncentrációja és formái egymással, a koncentrált formában, kölcsönhatásban vannak. Ez az interakció, kölcsönhatás nem-visszanyerhető lerakódásokat okozhat és általános változást a tápanyagok specializálódott COCO formáiban.

Adalékanyagok

A CANNA COCO lehetővé teszi, hogy a termesztő közeg a gyorsan növekvő növények növekedési és virágzási fázisaiban a tápanyagok pontos mennyiségét tartalmazza. Más CANNA termékek, mint pl. a RHIZOTONIC (gyökérfejlődés, stresszoldás), a CANNAZYM (egészséges gyökérfejlődés) és a PK 13/14 (virágzás serkentése), további támogatást nyújtanak a növény fejlődésének különböző specifikus szakaszaiban.

Ezekkel a CANNA termékekkel együtt a növény képes teljes mértékben a növekedésre és a virágzásra összpontosítani, garantálva a magas terméshozamokat.

Tagek :