Erős gyökér-képződés, erőteljes növekedés és újrafelhasználhatóság – ezek egyesülnek a CANNA Coco táptalajban. Mindehhez járul a talaj toleráns és szerves jellege, a precíziós adagolás, hidroponikus rendszerekben való termesztéskor. Bonyolult egyensúly van a víz és a levegő között, ami azt jelenti, hogy minden egyéb táptalajt felülmúl. A CANNA Coco táptalajt oly módon fejlesztették ki, hogy teljesen a CANNA termelőinek igényeihez szabták.

  A CANNA Coco egy fantasztikus növénytermesztő közeg, amely mind a kertésznek, mind a növényeinek számos előnyt kínál. A CANNA Coco 100%-ig természetes készítmény, Sri Lanka-n termett kókuszdióból készül. A gyártási folyamat során a minőséget állandóan figyelik, így biztosítva Önnek kiváló minőségű terméket.

  A CANNA Coco 100%-ig szerves készítmény, egységes szerkezete van, kémiai adalékanyagokat nem tartalmaz. A CANNA Coco ártalmas vírusoktól és talajbetegségektől mentes. A kókuszdió-őrlemény komplex víz/levegő keveréket tartalmaz, amely ideális körülményeket, feltételeket biztosít szinte valamennyi termesztési, nemesítési módhoz. A CANNA Coco újrahasznosítható, és a későbbiekben mint talaj-kondicionáló használható.

  Víz-felhasználás

  Kézi:

  • A speciális kókusz-műtrágyával együtt naponta adjon vizet;
  • Ha a növényeket nem tudja minden nap öntözni, használjon nagyobb virágcserepet.

  Gépi:

  • napi 3-6 alkalommal a speciális kókusz-műtrágyával együtt.

  Adagolás

  Naponta négyzetméterenként kb. 5 l kókuszműtrágya-oldat (a teljesen kifejlett növények vonatkozásában). Nagyobb növényeknél legalább 5 l-es virágcserepet használjon. A nagyobb cserép stabilabb gyökérkörnyezetet biztosít. Tartsa észben, hogy a megfelelő vízelvezetésről is gondoskodnia kell. A megfelelő vízelvezetés érdekében esetleg használjon egy, a virágcserép alján elhelyezett, vékony hidroszemcse réteget.

  A CANNA Coco kókuszdió-őrlemény kiváló minőségű készítmény, és a legszigorúbb RHP-szabványoknak (cserépben használt talajra vonatkozó kereskedelmi szabályozás) is eleget tesz. Elsőrendű starter anyag, szerkezeti felépítése és tisztasága kitűnő termesztési közeggé teszik. A Coco 45% cellulózból áll, ami tartós fizikai jellemzőket biztosít. A víz/levegő elegy 73% vizet és 23% levegőt tartalmaz. Ezenfelül, a kókuszdió-őrlemény egy különleges eljárásnak megfelelően előzetesen tárolt. Mindez az Ön növényeinek lehető legjobb fejlődését biztosító, optimális növekedési, termesztési körűlmények elérése érdekében szükséges.

  Használja a CANNA Coco-t a hozzáillő műtrágyával együtt, és meglátja, hogy amibe befektet, az minőség és stabilitás!

  A műanyag zsák újrafelhasználható.
  A CANNA Coco 100%-ig természetes készítmény, kókuszdió-őrleményből készül. Tartalom: 50 l.

  Additional info

  További információ

  Image
  CANNA Coco Natural
  Kapható
  50L
  Tanúsítványok
  Image
  Product info