A termesztők a világ minden táján, évek óta lelkesednek a CANNA Coco-ért, az általa elősegített robbanásszerű növekedés és a pazar, gazdag virágzás miatt. A kókusz-közeg páratlan tároló tulajdonságának köszönhetően a CANNA Coco A&B mind a növekedési, mind a virágzási fázis során alkalmazható.

  Miért A&B tápanyagok?

  A Coco a növények számára tökéletes, professzionális tápanyag, az optimális növekedéshez és virágzáshoz szükséges valamennyi nélkülözhetetlen alkotóelemet tartalmazza. A Coco a növekedési és a virágzási fázis folyamán egyaránt használható, amennyiben minőségi Coco táptalajjal (mint pl. a CANNA Coco), mint termesztő közeggel, kombinálva alkalmazzák, mivel ilyenkor a tápanyag és a táptalaj kölcsönösen hat egymásra. A Coco használata egyszerű, azonnal feloldódik, és rendkívül alkalmas virágcserépben való növénytermesztésre vagy az ún. ’run-to-waste’ technológiájú rendszerekben (ez olyan művelési rendszer, amelyben az eredetileg tápanyagokat tartalmazó vizet, felhasználás után szennyvízként a csatornába eresztik).

  A Coco gyorsan ható professzionális műtrágya a gyors növekedésű növények számára, amely az optimális fejlődéshez és a növény virágzásához szükséges összes tápanyagot tartalmazza. A kombinálva egy minőségi Coco szubsztrátummal (mint pl. a CANNA Coco) a köztük létrejött kölcsönhatás alapján alkalmazható a növekedési és virágzási időszakban. A Coco használata egyszerű, közvetlenül feloldódik kiválóan használható az automatikus “run to waste” öntözőrendszert alkalmazó vagy edényes termesztés esetén is.

  Használati utasítás

  • Használat előtt jól rázza fel a palackot!
  • Töltse meg a táptartályt vízzel
  • Adjon a táptartályba Coco -t 1:250 arányban hígítva (400 ml A szer és 400 ml B szer 100 vízhez) A Coco A -t tegye a tápanyagtartályba
   Keverje össze alaposan, majd adjon hozzá Coco B -t
   Keverje át újra alaposan az oldatot, majd hagyja állni egy pár óráig
  • A Coco (vezetékes) vízben feloldva EC tartalma 1,2 - 2,3 mS (= EC koncentrátum + EC víz)
  • Javasolt PH-érték: 5.5 - 6.2
  • Intenzív termesztés esetén napjában 1-3 -szor adja ezt a tápanyagot a növénynek és biztosítsa, hogy a vízelvezetést 10% és 20% között legyen. Ez általában 3-6 liter tápanyagot jelent négyzetméterenként naponta

  További utasítások

  • A CANNA Coco tápanyag ellentétben más (Canna) trágyákkal a növekedési és virágzási szakaszban is használható
  • Az A és B koncentrátumot soha ne keverje tisztán egymással. Feloldhatatlan vegyületek keletkeznek, melyeket a növény nem tud felvenni
  • Fagymentes, elzárt, sötét helyen tartandó (UV-fény hatására a tápanyagban jelenlévő kelátok elbomlanak)
  • Gyermekek elől elzárva tartandó

  Jótállás / Garancia

  A CANNA kizárólag kiváló minőségű, tiszta tápanyagokkal és kelátokkal dolgozik, melyeket közvetlenül és teljes mértékben tud a növény hasznosítani.
  Az adagolóflakon 100% polietilénből (kadmiummentes PVC-ből) készült, amely könnyen lebomló ill. újrahasznosítható anyag.

  Additional info

  További információ

  Image
  CANNA Coco A & B
  Kapható
  1L
  5L
  10L
  Image
  Product info