CANNA AQUA

CANNA AQUAA felhasználóbarát CANNA AQUA termékvonal elképesztő terméshozamot biztosít visszakeringető (zárt hidroponikus) rendszerekben – vagyis olyankor, amikor a lecsapolt víz nem folyik el, hanem újra felhasználásra kerül. A visszakeringető rendszerekben történő termesztés nagy előnye, hogy kevesebb tápanyagot és vizet használ, mint a legtöbb más rendszer. Ezenkívül a növények közvetlenül érintkeznek a tápanyagoldattal.

A CANNA AQUA magas terméshozamot biztosít, mivel a tápanyagellátás pontosan szabályozott a növények növekedése és virágzása során. Nem véletlen, hogy az Egyesült Királyságban – ahol a legtöbb termesztő zárt hidroponikus rendszereket használ – a termesztők többsége CANNA AQUA tápanyagokat és CANNA Aqua agyagkavicsokat használ.

A CANNA AQUA előnyei

aqua_advantages_content_1

Azok a hidroponikát használó termesztők, akik a legeslegjobbat akarják, a CANNA AQUA-t választják. A CANNA AQUA termékvonal a CANNA Aqua Vega és Aqua Flores tápanyagokból és a CANNA Aqua agyagkavicsokból áll.

A CANNA Aqua Vega és Aqua Flores tápanyagok minden más jelenlegi tápkészítményhez képest egyedülállóak. A CANNA AQUA tápanyagok előnyei:

  • Pontos tápanyag-szabályozás, ami magasabb terméshozamot jelent
  • Felhasználóbarát; nincs szükség a pH beállítására

Tápanyag kalkulátor

Tipp Öblítse le az agyagkavicsokat

Az agyagkavicsok sótartalma magas lehet. A kavicsok vízzel történő öblítésekor ezek a káros sók távozhatnak. Az öblítés további előnye, hogy eltávolítja a porrészecskéket is, melyek máskülönben elzáródást okozhatnának.

AQUA InfoPaper

AQUA InfoPaper

Részletesebben szeretne tájékozódni a CANNA AQUA termékről? Ebből a tájékoztatóból mindent megtudhat a visszakeringető rendszerekben (zárt hidroponikus rendszerekben) történő növénytermesztésről.