CANNA COCO

CANNA COCOA CANNA COCO termékvonal tápanyagai és táptalajai a kókuszon történő növénytermesztés céljára lettek speciálisan kifejlesztve. A CANNA COCO volt az első kókuszalapú növénytermesztési termékvonal. Manapság ez a legnépszerűbb termékvonal mind a szakemberek, mind a hobbikertészek körében.

A normál COCO termékvonal mellett a CANNA COGr is kapható, mely egyebek között speciális COGr-táblákat is tartalmaz. Ez a termékvonal tökéletes választás a tapasztalt és igényes termesztőknek.

A CANNA Coco előnyei

coco_advantages_content_1

Azok a kókuszt használó termesztők, akik a legeslegjobbat akarják, a CANNA COCO-t választják. Ez az értékes kókusztáptalajok és műtrágyák kifinomult kombinációjával szolgál, mely garantálja a legjobb eredményeket. A CANNA COCO előnyei:

  • A CANNA COCO serkenti a gyökerek fejlődését
  • Természetbarát
  • Erőfeszítést nem igénylő művelés
  • A CANNA COCO hosszan tárolja a vizet és a tápanyagokat

Tápanyag kalkulátor

Tipp RHIZOTONIC

A RHIZOTONIC termékkel végzett, levélen keresztüli táplálás akkor a leghatékonyabb, ha a lámpák leoltásakor történik beltéri termesztés esetén, illetve közvetlenül naplemente előtt szabadban történő termesztés esetén.

COCO InfoPaper

COCO InfoPaper

Részletesebben szeretne tájékozódni a CANNA COCO termékről? Ebből a tájékoztatóból mindent megtudhat a kókuszon történő növénytermesztésről. A kókuszon termesztés a szakemberek és hobbikertészek körében egyaránt a legnépszerűbb módszer.