CANNA Coco Lapok

A CANNA Coco-t úgy fejlesztették ki és alkották meg, hogy eleget tegyen a gyorsan növekvő növények termesztése során felmerülő minden elvárásnak. Ráadásul a táptalaj többször is használható és környezetbarát. Ezenfelül a szigorú RHP- követelményneknek is megfelel. A műtrágya kifejlesztése során, amit a CANNA kifejezetten ehhez az ökológiai táptalajhoz kevert, jelentős minőség- és terméshozam-javulást figyeltek meg.

A CANNA Coco homogén szerkezetű, szerves készítmény, kémiai adalékanyagoktól, ártalmas vírusoktól és talajbetegségektől mentes. A kókuszdió-rosttal ellentétben, amit a kertművelésben ugyancsak használnak, a CANNA Coco rostmentes, és finom pehely alakban jelenik meg. A CANNA Coco-nak összetett levegő/víz rendszere van, ami a többi táptalajnál kiválóbbá teszi.

CANNA Coco Lapok

Használati utasítás

A CANNA Coco egy fantasztikus növénytermesztő közeg, amely mind a kertésznek, mind a növényeinek számos előnyt kínál. A CANNA Coco 100%-ig természetes készítmény, Sri Lanka-n termett kókuszdióból készül. A gyártási folyamat során a minőséget állandóan figyelik, így biztosítva Önnek kiváló minőségű terméket.

A CANNA Coco 100%-ig szerves készítmény, egységes szerkezete van, kémiai adalékanyagokat nem tartalmaz. A CANNA Coco ártalmas vírusoktól és talajbetegségektől mentes. A kókuszdió-őrlemény komplex víz/levegő keveréket tartalmaz, amely ideális körülményeket, feltételeket biztosít szinte valamennyi termesztési, nemesítési módhoz. A CANNA Coco újrahasznosítható, és a későbbiekben mint talaj-kondicionáló használható.

Víz-felhasználás

Kézi:

  • A speciális kókusz-műtrágyával együtt naponta adjon vizet;
  • Ha a növényeket nem tudja minden nap öntözni, használjon nagyobb virágcserepet.

Gépi:

  • Napi 3-6 alkalommal a speciális kókusz-műtrágyával együtt.

Adagolás

Naponta négyzetméterenként kb. 5 l kókuszműtrágya-oldat (a teljesen kifejlett növények vonatkozásában). Nagyobb növényeknél legalább 5 l-es virágcserepet használjon. A nagyobb cserép stabilabb gyökérkörnyezetet biztosít. Tartsa észben, hogy a megfelelő vízelvezetésről is gondoskodnia kell. A megfelelő vízelvezetés érdekében esetleg használjon egy, a virágcserép alján elhelyezett, vékony hidroszemcse réteget.

A CANNA Coco kókuszdió-őrlemény kiváló minőségű készítmény, és a legszigorúbb RHP-szabványoknak (cserépben használt talajra vonatkozó kereskedelmi szabályozás) is eleget tesz. Elsőrendű starter anyag, szerkezeti felépítése és tisztasága kitűnő termesztési közeggé teszik. A Coco 45% cellulózból áll, ami tartós fizikai jellemzőket biztosít. A víz/levegő elegy 73% vizet és 23% levegőt tartalmaz. Ezenfelül, a kókuszdió-őrlemény egy különleges eljárásnak megfelelően előzetesen tárolt. Mindez az Ön növényeinek lehető legjobb fejlődését biztosító, optimális növekedési, termesztési körűlmények elérése érdekében szükséges.

Használja a CANNA Coco-t a hozzáillő műtrágyával együtt, és meglátja, hogy amibe befektet, az minőség és stabilitás!

A műanyag zsák újrafelhasználható.
A CANNA Coco 100%-ig természetes készítmény, kókuszdió-őrleményből készül. Tartalom: 50 l.