CANNA COGr

CANNA COGrA normál CANNA COCO termékek mellett CANNA COGr termékek is kaphatók. Ez a termékvonal tápanyagokat és speciális kókusztáptalajt, úgynevezett CANNA COGr-tábláttartalmaz. Ez a kókusztáptalaj ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a CANNA többi kókusztáptalaja, de durvább szerkezetű, ami különösen a tapasztalt kókuszfelhasználók számára megfelelő. A CANNA COGr táptalajokhoz kifejlesztett speciális tápanyagok a CANNA COGr Vega és a CANNA COGr Flores. A COGr-tábla speciális pufferanyagotis igényel.

A CANNA COGr előnyei

coco_advantages_content_1

A COGr a növényműveléshez szolgáló forradalmian új kókusztermékvonal. Tökéletes választás a tapasztalt és igényes termelők számára. A CANNA COGr előnyei:

  • Teljes körű ellenőrzés. A termesztő pufferolást végezhet, adagolhatja a tápanyagokat, és még azt is meghatározhatja, hogy mennyi ideig hagyja a növényeket nőni vagy virágozni. Így a terméshozam nagymértékben javítható.
  • Magas terméshozam. A COGr-táblák levegős szerkezete kevesebb tápanyag felhasználásával biztosít magasabb terméshozamot.

Tápanyag kalkulátor

Tipp Öntözés

Az ültetés előtt nem szükséges CANNA Coco termékkel öntözni. Ajánlott a kókuszra tápanyagoldatot (2 ml CANNA Coco A és 2 ml Coco B /liter; pH = 5,2–6,2) csepegtetni mindaddig, amíg a leeresztés meg nem kezdődik. A kókusz ekkor több napra elegendő tápanyagot és vizet tartalmaz. Ezenkívül a megfelelő hőmérséklet (20–25 °C) és a levegő magas páratartalma optimális indulást garantál.

COCO InfoPaper

COCO InfoPaper

Részletesebben szeretne tájékozódni a CANNA COCO termékről? Ebből a tájékoztatóból mindent megtudhat a kókuszon történő növénytermesztésről. A kókuszon termesztés a szakemberek és hobbikertészek körében egyaránt a legnépszerűbb módszer.