Különleges, nagyon értékes szerves alkotóelemek, úgy mint a légáteresztő tőzegtelep és különböző fakérgek, amelyeknek antiszeptikus, fertőtlenítő hatásuk van, a Terra Professional és a Terra Professional Plus komponensei.

  Mindezek elősegítik a rendkívüli gyökérfejlődést és vastagabb, erősebb szárak kialakulását, miközben a gyorsabb anyagcsere, kombinálva az alacsonyabb betegségi arányokkal, fokozott termelési eredményt biztosít. Egyebek között ezek a jellemzők azok, amik a CANNA Terra-t a gyorsan fejlődő növények számára rendkívül alkalmassá teszik.

  Lazítsa fel a CANNA Terra Professional termesztőközeget, és azzal töltse meg a cserepeket úgy, hogy közben a termesztőközeget enyhén tömöríti. Addig öntse fel vízzel, amíg enyhén szivárogni nem kezd, majd helyezze a növényt a CANNA Terra Professional termesztőközegbe.

  Öntözés

  A cserép méretétől, a növekedési feltételektől és a növény fejlődési szakaszától függően állítsa be a víz mennyiségét az adott növény szükségleteihez. Normál körülmények között a kifejlett növények négyzetméterenként napi 4–6 liter nedvességet párologtatnak el.

  Nagyobb növényekhez használjon legalább 5 literes cserepeket. Minél nagyobb a cserép, annál inkább állandósul a gyökérkörnyezet. Az úgynevezett „run-to-waste”, azaz öntözővizet szennyvízbe vezető rendszerekben gondoskodjon megfelelő vízelvezetésről; a megfelelő levegő- és a vízelvezetés érdekében érdemes vékony réteg hidrogranulátumot elhelyezni az edény aljára.

  A CANNA Terra Professional homogén szerkezetű, természetes, káros vírusoktól és talajbetegségektől mentes termék. A CANNA Terra Professional összetett víz/levegő rendszerrel rendelkezik, amely ideális feltételeket teremt szinte minden művelési formához. Használat után a CANNA Terra Professional kiválóan alkalmazható a cserepekben alkalmazott keverékek feljavítására.

  A CANNA Terra Professional műanyag csomagolóanyaga 100%-ban újrahasznosítható.

  • Hűvös, száraz helyen tárolandó.
  • Ne tegye ki 4 °C alatti hőmérsékletnek.
  • A zsák tartalma: 25 liter vagy 50 liter.
  Additional info

  További információ

  Image
  Product info