A CANNA Terra Vega és CANNA Terra Flores piaci bevezetése óta ezek a világon a leggyakrabban használt tápszerek a gyorsan fejlődő növények és termények termesztésében. A CANNA TERRA tápszerek összeállítása megfelel a gyorsan fejlődő növények igényeinek. A CANNA Terra Vega és CANNA Terra Flores gazdag a közvetlenül felszívódó nitrogénvegyületekben és nagy értékű vaskelátokban. Ennek köszönhetően optimális felszívódás garantálható mindjárt a termesztés kezdetétől.

Termékcsomagunk kifejlesztése során nagy figyelmet fordítottunk a tápanyagok és a termőközeg kölcsönhatásaira. A CANNA TERRA tápszerek ezért az egészséges növekedéshez elengedhetetlen minden fontos elemet tartalmaznak. Összeállításuk pontosan a növény szükségleteinek felel meg.

CANNA Terra Vega

Image
CANNA TERRA

Az egészséges és gyors növekedést az életerős hajtások és a megfelelő gyökérfejlődés jellemzi. Ez az alapja a csúcsminőségű termés elérésének. A CANNA Terra Vega minden olyan tápanyagot tartalmaz, melyre a növénynek a növekedési szakaszban szüksége van. Univerzális a hatása, és mindenféle virágfölben lehet alkalmazni, még akkor is, ha a virágföldet másodszorra használják fel. A CANNA TERRA a növény számára minden szükséges tápanyagot tartalmaz, a növény 100%-ban képes ezeket felszívni kiegyensúlyozó anyagok nélkül is.

CANNA Terra Flores

A növény rövid, de intenzív virágzási fázisában alapvetően fontos hogy minden tápanyag közvetlenül a megfelelő arányban álljon rendelkezésre. A CANNA Terra Flores ezért minden olyan tápanyagot tartalmaz, melyekre egy növénynek a virágzási szakaszban szüksége van. A nitrogénszükséglet kisebb, de a foszfát (P) és kálium (K) iránti igény sokkal nagyobb, mint a növekedési szakaszban. A CANNA Terra Flores a megfelelő mennyiségben tartalmazza a nyomelemeket, és szépen virágzó növényeket biztosít.

CANNA Terra Professional

A CANNA Terra Professional egy tápanyagban gazdag közeg, mely nem csak a legszigorúbb RHP-normáknak, hanem a magasabb szintű CANNA minőségi normáknak is megfelel. A CANNA Terra Professional a többi földszubsztrátumtól annyiban különbözik, hogy első osztályú alapanyagból készül, finom a szerkezete és rendkívül tiszta. A CANNA Terra Professional egy szerves termék, homogén szerkezettel, 100%-osan természetes és mentes mindenféle káros vírustól vagy talajbetegségtől. A CANNA Terra Professional egy komplex víz- levegő rendszerrel rendelkezik, mellyel ideális körülményeket lehet teremteni bármilyen termesztési formához. A CANNA TERRA használat után kiválóan megfelel talajjavítóként.

Előzze meg a stresszt!

gy jól funkcionáló gyökérrendszerben egyes gyökerek elhalnak, miközben újak keletkeznek. Az elhalt gyökerek ideális táplálékforrásul szolgálnak a kórokozók számára. Ha egyszer ezek a kórokozó gombák elszaporodnak az elhalt gyökerek anyagában, akkor fenyegető veszélyt jelentenek az egészséges gyökerekre nézve, könnyen áldozatul eshetnek, ami a gyökérzet működésében jelentős hanyatlást okoz. Ennek eredményeként az egész növény stressz-helyzetbe kerül, növekedése visszafogottá válik. Ennek megakadályozására legjobb a CANNAZYM.

A CANNAZYM-ben lévő enzimek gondoskodnak arról, hogy az elhalt gyökerek anyaga gyorsan ásványi anyagokká és cukorrá alakuljon át. Ez lényeges, mivel ezek az elemek fontos tápanyag-forrást jelentenek a növények és a talaj-környezet számára. A rothadás során képződő mérgező anyagokat is ellensúlyozzák, és a kórokozó gombák miatt felmerülő fertőzés veszélye is jelentős mértékben csökken. A CANNAZYM-hez egy sor könnyen felszívható vitamint is adtak, amely vitaminok a növényeket új gyökerek létrehozására serkentik. Éppen ezért a CANNAZYM-et a termesztés második hetétől kezdve folyamatosan hozzá kell adni a tápoldathoz, 1:400 arányban higítva.

Image
CANNA Additives

100 százalékig növényi eredetű

A RHIZOTONIC iegy hatékony, növényi alapú gyökér-serkentő. Extra gyökér-növekedést idéz elő, és ily’ módon segít, hogy a növényeknek gyorsan szilárd alapjuk legyen. Éppen ezért a RHIZOTONIC ideális készítmény az olyan dugványok és növények számára, amelyeket át kell ültetni, illetve az olyan növények számára, amelyek egy sokkos állapotot követően rosszul fejlődtek. A RHIZOTONIC sokféle nyomelemet is tartalmaz, amelyek a növények számára előnyösek. Az első 2 vagy 3 alkalommal, amikor a RHIZOTONIC-ot használja, adja hozzá a tápoldathoz 1:250 arányban vagy permetezze a levelekre.

Magasabb terméshozamok

A PK 13/14 a foszfor és a kálium tiszta, nagyon értékes keveréke, amit gyakran a virágzás folyamán adnak a növényeknek. A tápanyaggal együtt adják nekik 3-4 héttel a betakarítás, szüret előtt. A virágzás idején a növényeknek több foszfátra (P) és káliumra (K) van szükségük, a PK 13/14 kielégíti ezt az igényt. A PK 13/14 nagyon könnyen feloldódik, következésképpen a növények számára azonnal felhasználható. Az eredmények önmagukért beszélnek: magasabb terméshozamok és valóban tekintélyes mennyiségű bimbó.

Tagek :