A Terra Seed Mix termék használata vetéshez

  Vesse a magokat legfeljebb 5 cm átmérőjű edényben lévő a CANNA Terra Seed Mix keverékbe, 2–3 mm (max. 5 mm) mélységbe. Rendszeresen permetezze be a termesztőközeget. A palánták először a magban lévő energiatartalékokat hasznosítják.

  Tartsa a magokat meleg (20–25 °C) és nedves környezetben például palántanevelőben (propagátorban). Vegye le a palántanevelő fedelét, amint a palánták megjelennek a talaj felületén.

  Fiatal palánták

  A fiatal palánták nagyon kényesek, ezért azokat ne tegye őket közvetlen napfényre vagy erős lámpa közelébe, mert megéghetnek. Adjon a fiatal növényeknek alacsony (1,2) EC-értékű tápoldatot, illetve a gyökerek megerősítése érdekében ahhoz adjon CANNA RHIZOTONIC terméket. A palánták akkor állnak készen a kiültetésre, ha már két–három levelük van.

  Termesztés a szabadban

  Bár a magokat közvetlenül a földbe is el lehet vetni és ott csíráztatni, a sikeresség mértéke lényegesen kisebb, mintha a folyamatra beltéren kerül sor. A kültéri talajhőmérséklet nem biztosít ideális körülményeket a magvak csírázásához. Rakja a kikelt palántákat olyan helyre – például az erkélyre –, ahol jobban tudnak alkalmazkodni a kinti körülményekhez.

  A csíráztatást beltéren kezdje. Rakja a kikelt palántákat olyan helyre, ahol jobban tudnak alkalmazkodni a kinti körülményekhez.

  Dugványok és társaik

  Miután a CANNA Terra Seed Mix keverékben nevelt növényeken megjelenik a megfelelő gyökérrendszer, azok áthelyezhetők olyan termesztőközegbe, mint a CANNA Terra Professional, CANNA Terra Professional Plus, CANNA COCO szubsztrátumok, CANNA Aqua Clay Pebbles agyagkavicsok vagy a kőzetgyapot, ahol majd elérhetik a teljes érettséget. A tápanyagokat biztosító CANNA termékcsalád a legjobb speciális elegyeket tartalmazza ezekhez a termesztőközegekhez, amelyek pedig garantálják az optimális hozamot.

  • A műanyag csomagolás 100%-ban újrahasznosítható.
  • Hűvös, sötét helyen, minimálisan 4 °C hőmérsékleten tárolandó.
  • Tartalma: 25 liter
  Image
  CANNA Terra Seed Mix
  Additional info

  További információ

  Image
  CANNA Terra Seed Mix
  Kapható
  50L
  Image
  Product info