CANNA Terra Flores

A tápanyagok összetétele és hozzáférhetősége rendkívül fontos szerepet játszik a növény virágzási fázisa folyamán. Azt a tendenciát, hogy a talaj tápanyag-ionokat köt meg, ellensúlyozzák a Terra Flores gyártása során alkalmazott előállítási eljárások. Ráadásul, a Terra Flores kiválóan serkenti a termés-képződést és tartalmazza mindazokat a tápanyagokat, amikre a virágoknak a virágzás idején szükségük van. A Tetra Flores bővelkedik kelátos nyomelemekben is, amik azonnal felszívható formában vannak jelen, garantálva a pompás virágzást.

A Terra Flores tökéletesen professzionális tápanyag, amelyet a gyorsan fejlődő növények virágzási fázisa részére fejlesztettek ki, virágcserépben és szabadföldön való növénytermesztésre. A Terra Flores serkenti a virágzást és biztosítja, hogy minden virágnak a rá jellemző illata legyen.

A Terra Flores használata egyszerű, azonnal feloldódik és rendkívül alkalmas az automatizált „run to waste” öntözőrendszerű növénytermesztésre. Beltéri és szabadtéri művelésre egyaránt megfelelő.

CANNA Terra Flores

Használati utasítás

A Terra Flores gyorsan ható professzionális műtrágya a gyors növekedésű növények számára, amely az optimális virágzáshoz szükséges összes tápanyagot tartalmazza. A Terra Flores serkenti a gyümölcsképződést, növeli a termékenységet és minden fajtának karakteres ízt ad. A Terra Flores használata egyszerű, közvetlenül feloldódik és kiválóan használható automatikus öntözőrendszert alkalmazó termesztés esetén is. A Terra Flores mind kültéri, mind beltéri termesztéshez használható.

Használati utasítás

 • Használat előtt jól rázza fel a palackot!
 • Töltse meg a táptartályt vízzel.
 • Oldjon fel 500 ml koncentrátumot 100 liter vízben (1:200)
 • a Terra Flores arányban (vezetékes) vízben feloldva EC tartalma 0,9 - 1,6 mS (= EC koncentrátum + EC víz)
 • Javasolt PH-érték: 5.8 - 6.2
 • Intenzív termesztés esetén ezzel az oldattal táplálja rendszeresen a növényt Tápanyagban szegény talaj esetében naponta adja az öntözővízhez Tápanyagban gazdag talaj esetében hetente 1-3 -szor adja az öntözővízhez
 • Használjon levegős, mészben gazdag talajt, mint a CANNA Terra Professional (Plus) és öntözze igény szerint minden nap

További utasítások

 • A Canna egy másik műtrágyát is kifejlesztett a növény növekedési szakaszára: Terra Vega
 • Over-fertilisation has a negative effect on the substrate, the plant and nature in general
 • Fagymentes, elzárt, sötét helyen tartandó (UV-fény hatására a tápanyagban jelenlévő kelátok elbomlanak)
 • Gyermekek elől elzárva tartandó

Jótállás / Garancia

A CANNA kizárólag kiváló minőségű, tiszta tápanyagokkal és kelátokkal dolgozik, melyeket közvetlenül és teljes mértékben tud a növény hasznosítani.Az adagolófl akon 100% polietilénből (kadmiummentes PVC-ből) készült, amely könnyen lebomló ill. újrahasznosítható anyag.