CANNA Terra Vega

A Terra Vega egy tökéletesen professzionális tápanyag, amelyet a gyorsan fejlődő növények növekedési fázisa részére fejlesztettek ki, virágcserépben és szabadföldön való növénytermesztésre. A Terra Vega biztosítja, hogy erős lesz a növény, nagy, életerős hajtásokkal. A Terra Vega használata egyszerű, azonnal feloldódik és rendkívül alkalmas az automatizált „run to waste” öntözőrendszerű növénytermesztésre. Beltéri és szabadtéri művelésre egyaránt megfelelő.

Életerős oldalhajtások és rendkívül dús gyökérzet a jellemzői az egészséges, erőteljes növekedésnek és ezek képezik a magas terméshozam alapját.

A Terra Vega-t annak érdekében fejlesztették ki, hogy a növekedési fázis során megfeleljen a növény követelményeinek. A víz tökéletes felszívása és a tökéletes táplálás már a termesztés kezdetétől szintén garantált, mivel a Terra Vega azonnal, közvetlenül felszívható nitrogén-összetevőkben gazdag, ugyanakkor az EDDHA vas-kelátok és a nyomelemek értéke is magas.

A Terra Vega alkalmas különböző típusú talajokon történő felhasználásra, így például előzetesen trágyázott vagy olyan talajokon, amelyek tápanyagban szegények, illetőleg korábban használták, kimerítették őket.

CANNA Terra Vega

Használati utasítás

A Terra Vega gyorsan ható professzionális műtrágya a gyors növekedésű növények számára, amely az optimális virágzáshoz szükséges összes tápanyagot tartalmazza. A Terra Vega életerős, egészséges növényt, nagy hajtásokat eredményez. A Terra Vega használata egyszerű, közvetlenül feloldódik és kiválóan használható automatikus öntözőrendszert alkalmazó termesztés esetén is. A Terra Vega mind kültéri, mind beltéri termesztéshez használható.

Használati utasítás

  • Használat előtt jól rázza fel a palackot!
  • Töltse meg a táptartályt vízzel
  • Oldjon fel 500 ml koncentrátumot 100 liter vízben (1:200)
  • a Terra Vega (vezetékes) vízben feloldva EC tartalma 0.9 - 1.6 mS (= EC koncentrátum + EC víz)
  • Javasolt PH-érték: 5.8 - 6.2
  • Intenzív termesztés esetén ezzel az oldattal táplálja rendszeresen a növényt Tápanyagban szegény talaj esetében naponta adja az öntözővízhez Tápanyagban gazdag talaj esetében hetente 1-3 -szor adja az öntözővízhez
  • Használjon levegős, mészben gazdag talajt, mint a CANNA Terra Professional (Plus) és öntözze igény szerint minden nap

További utasítások

  • A Canna egy másik műtrágyát is kifejlesztett a növény virágzási szakaszára: Terra Flores
  • Fagymentes, elzárt, sötét helyen tartandó (UV-fény hatására a tápanyagban jelenlévő kelátok elbomlanak)
  • Gyermekek elől elzárva tartandó

Jótállás / Garancia

A CANNA kizárólag kiváló minőségű, tiszta tápanyagokkal és kelátokkal dolgozik, melyeket közvetlenül és teljes mértékben tud a növény hasznosítaniAz adagolófl akon 100% polietilénből (kadmiummentes PVC-ből) készült, amely könnyen lebomló ill. újrahasznosítható anyag.