CANNA TERRA

CANNA TERRAA CANNA TERRA termékvonal tápanyagai és táptalajai a tőzegalapú termőtalajokban történő növénytermesztés céljára lettek speciálisan kifejlesztve. A CANNA Terra használható mind virágcserépben, mind szabadföldi művelésben, beltérben és a szabadban egyaránt.

A CANNA TERRA tápanyagai úgy lettek kifejlesztve, hogy kiváló eredményt nyújtsanak az összes típusú termőtalajjal. A TERRA tápanyagok előnyeinek maximális kihasználása érdekében a CANNA többféle speciális termőtalajt kínál: a CANNA Terra Professional, a CANNA Terra Professional Plus és a CANNA Terra Magkeverék termékeket.

A CANNA TERRA előnyei

terra_advantages_content_1

A CANNA TERRA a tőzegalapú termőtalajokban történő növénytermesztés céljára lett speciálisan kifejlesztve. A CANNA TERRA előnyei:

  • Magas terméshozam
  • Könnyű használat; tapasztatlan termesztők számára ideális
  • A TERRA tápanyagok gyorsan felszívódnak
  • Jobb növekedés és virágzás

Tápanyag kalkulátor

Tipp Sav hozzáadása a vízhez

Amikor savas terméket hígít, mindig a savat adja a vízhez, soha ne a vizet a savhoz, máskülönben felfröccsenés esetén égési sérülések keletkezhetnek a bőrén vagy a szemén.

TERRA InfoPaper

TERRA InfoPaper

Részletesebben szeretne tájékozódni a CANNA TERRA termékről? Ebből a tájékoztatóból mindent megtudhat a termőtalajban történő növénytermesztésről. A termőtalajban történő termesztés általában a termesztés legkönnyebb módja.